Sieraden

creatieve ontwerpen van sieraden, ook op het gebied van mode, zijn steeds belangrijker geworden. Sieraden worden tegenwoordig gemaakt van allerlei verschillende materialen, maar met de laser is het goed mogelijk om deze van MDF, multiplex of perspex te maken. Door het te lasergraveren kunnen we het personaliseren of een betekenisvolle inscriptie meegeven.

Heeft u een sieradenboetiek of een sieradenwebsite, dan kunt u deze bij ons (ook in kleine aantallen) bestellen. Maar ook particulieren zijn welkom. Eigen creatief ontwerp? Laat het ons weten.

Indien van toepassing, het liefst de digitale bestanden toeleveren als:

cdr (Coreldraw), ai (Adobe illustrator),  eps (Encapsulated PostScript), dxf (cad-file), dwg ( AutoCad),  svg (Scalable Vector Graphics), jpg  (Joint Photographic Experts Group) of pdf (portable document format).

 

Levertijd & Kosten

De levertijd en kosten van het lasersnijden/graveren van wanddecoraties hangt van een aantal zaken af: is het product op voorraad, is er al een ontwerp en wat is de grote van de order.

 

Meer info & Offerte

Wilt u meer informatie met betrekking tot sieraden? Neem dan even contact op met onderstaand nummer of vraag een offerte aan.

06-17730710

Vraag een offerte aan.


    X