Home > B2B kosten

B2B kosten

Kosten voor zakelijke klanten

Verras je klanten, relaties of werknemers met persoonlijke producten. Je ontvangt altijd een op maat gemaakte prijsopgave voor jouw uniek project. Voor zakelijke klanten hebben we hieronder een kostenspecificatie:

 

Start & Instelkosten

Voor iedere nieuwe opdracht rekenen wij €11,50 excl btw aan start en instelkosten. Laser-Kado.nl controleert de toegezonden bestanden en voert waar nodig wijzigingen door. Gebruik je diverse plaatmaterialen (materiaalsoort, materiaaldikte) waardoor de laser opnieuw moet worden ingesteld, dan rekenen wij €2,50 excl btw per plaatmateriaal als instelkosten.

 

Ontwerpkosten

Naast het lasersnijden/graveren kan Laser-Kado.nl ook het ontwerp  bij jou uit handen nemen c.q. ondersteunen. Samen met onze designer komen we tot een perfect en creatief ontwerp . De kosten hiervoor bedragen €52,00 excl btw per uur. Normaliter is een klein ontwerp binnen 15 á 20 minuten gerealiseerd.

 

Snijkosten

In de offerte vermelden wij altijd de kosten voor het snijden/graveren van jouw project. Het lasersnijden gaat bij ons op minuutbasis en hangt o.a. af van het materiaal en de dikte. Uitgangspunt is €0,75  excl btw per minuut voor het snijden/graveren. Bij grote staffels berekenen wij andere prijzen. Voor een exacte calculatie hebben wij een definitief ontwerp nodig om de offerte op maat te kunnen maken.